Gårdagens snölek

Jag är själv med Milton just nu då Daniel dels fått gå in och jobba extra och för att han gått på nattjobb nu. Så det blir inte mycket tid till att blogga :)

Igår byggde vi en massa lego. Milton har några modeller av smålego sedan innan men annars är det nytt för honom. Han tycker det är spännande och kul. Han läser instruktionerna och med bara lite hjälp blir det rätt :)

Vi passade också på att gå ut till den snö som fanns kvar. Han åkte ju pulka med Daniel häromdagen...

...men igår var det snöfritt i backen. Vi fick leka i de högar som traktorn plogat upp :D

Hoppa sönder snöisklumpar :)Vi hade kasttävling och lite sånt. Snö är skoj :)

Vi kom hem lagom till att väcka Daniel. Efter frukost/lunch åkte vi och storhandlade. Vi tömde ju frysen inför julen och nu är vi trötta på julmat så dags att fylla frysen med matlådor. Skönt med matlådor denna månad när Daniel jobbar natt. Då slipper han ta av våra lilla tid på eftermiddagen till att laga mat och jag slipper laga mat varje kväll till mig och Milton. 

Milton somnade vid 18.30 och sov gott hela kvällen och natten. Till skillnad mot i förrgår när han vaknade vid 20 av extrem törst och sen inte somnade om förrän vid midnatt. Riktigt frustrerande. Så blir det ibland men inte för ofta som tur är. Tur han har jullov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0