Hatade prickar!

Vi fick åka hem utan åtgärd efter att läkaren ringt ögonläkare i Mölndal. Men om ögat blev värre skulle vi åka till Mölndal och om vattkopporna blev inflammerade skulle vi åka tillbaka till Östra. Så inget mer att göra just nu. 

Han hatar prickarna idag! Igår var det fortfarande lite kul att jämföra prickarna men idag kliar det så mycket och tre koppor har gått sönder och då trillar tårarna ner för hans kinder :'( Den killen gråter sällan för att han har ont. Kan inte minnas sist faktiskt. En gång för 2-3 veckor tror jag och så en gång i affären i september :S 
Det gör ont i föräldrarnas hjärtan när han är så ledsen över prickarna. Vi får bara visa förståelse, göra allt vi kan för att lindra och så blicka framåt! För vi vill tro att när tomten kommer så är det allra värsta över. Vägen dit blir mycket filmtittande, önskemat och fjäsk!

Men inte hade väl någon förväntat sig att det skulle bli enkelt för Millemannen att ha vattkoppor. Här kör vi aldrig på enkelt utan går all in när det gäller prickar och utslag! Hoppas det räcker där bara och att vi kan bocka av detta i listan sen!

Nu blir det sängen. Imorn ska Daniel jobba och vi ska bara mysa hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0