Skogspromenad

Den lediga tisdagen ägnades åt skogen. Milton har uttryckt att han vill träffa oss båda samtidigt mer (vi jobbar ju om varandra mycket så han bara är med den ena i taget). Så jag tror att han njöt i skogen :)

Nästan direkt blev det pannkakspaus :)

Det var väldigt blandat av rinnande vatten och is uppe i skogen! 


Vi parkerade i Tuve och gick därifrån till de nya lekplatserna som invigs. Den första (den med äpplet) var fin men lite väl lite redskap tycker vi. 

På väg till den andra lekplatsen var där små stationer. Här fick barnen prova på att vara fåglar i fågelholkar :)

Milton ville se getter som han såg på en bild på en karta över Hisingsparken. Så innan den andra lekplatsen gick vi bort till Kättilsröds 4H-gård. Så det blev inte bara getter (eller "får med horn, som bockarna bruse" som Milton förklarade dem :D), utan det blev hönor, tuppar, grisar, hästar, kaniner och får. Och en gås! Den kände han igen och kunde namnge själv. Julia har en gås så det kanske är därför :)


Det var i ösregn vi sen gick vidare!

Andra lekplatsen (precis vid Tuve ishall) var roligare men där var mycket redskap som Milton inte klarade av, de är för äldre barn. 
Linbanan var rolig och fick avsluta vår dag!
En jättehärlig skogstur med glatt barn och glada föräldrar! :)
Milton somnade när vi kom hem och på kvällen var vi bjudna på middag hos vänner :) 
Jag vet inte exakt när Milton somnade men det var ganska sent. Men när jag gick hemifrån nu imorse 7.10 sov han fortfarande i sin säng. Det har hänt tidigare, men det hör verkligen inte till vanligheterna :)

Idag har jag planeringsdag och Daniel fick ta ledigt då Milton har studiedag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0