Torsdagsmorgonstankar!

Godmorgon! 
Jag vaknade bredvid Daniel imorse, det händer sällan. Milton sov som en stock på sitt rum. Det har hänt några gånger att han sover där hela natten men då oftast efter sena kalas eller så. Just när jag skulle gå imorse kom han upp helt förvånad ;) men jag tror att vi alla sovit väldigt gott och är pigga idag!

Klockan är strax 7 och jag gick ut i samma kläder som jag hade inne. Sommaren satt verkligen hårt inne i år. Men, kanske kanske, är den här för att stanna nu?!
Jag får nog starta semestern med att komma ifatt bloggen. Visste ni att jag inte bloggat om Miltons barndop (aug -11), om vårt bröllop (aug -13), Miltons 3-årsdag (maj -14), våra sista skiddagar i Vemdalen (mars -15) samt Göteborgsvarvshelgen (maj -15)? Jag har ständig ångest för detta. Dumt, för jag skriver ju om vad jag vill här. Problemet är väl att jag egentligen VILL skriva om dessa men det känns avlägset nu :P Eller inte den sista kanske. Vårt stora problem nu är att vår dator la av för ett tag sen och i den finns alla foto! Till hösten ska vi köpa en laptop men tills dess får våra bilder ligga i den gamla datorn. 

Igårkväll satt jag och Daniel och pratade i flera timmar. Den semesterrutt som vi hade spikad och klar och som kändes perfekt stötte på patrull och var helt plötsligt inte alls så bra. Men problem är till för att lösas och vi tror vi kom på en ännu bättre rutt :) vi får se hur det blir, beror lite på när Julia ska med också. 

Nu är det 8 jobbdagar kvar. Barngruppen kommer trappas av hela tiden och Milton ska följa med mig några dagar. 
Igår fick jag ett fint sms av en förälder. Sånt värmer verkligen! Mitt största mål är att barnen ska ha kul och vara trygga. Och om föräldrarna trivs och känner glädje över mitt arbete så speglar det verkligen av sig på barnen. 

Idag ska Daniel och Milton upp till Julias skolavslutning. Sen hänger hon med till Göteborg för att senare dra till Liseberg. Vi blir inte sämre vi, varför inte ta Liseberg en av de första riktiga sommardagarna just när skolavslutningen varit hahaha! Idioti! Men det får gå! :) vi är ju lediga imorgon så det kvittar om vi kommer hem sent!
Tanken var premiärtur till Rörö i helgen men lördagens väder (regn!) lockar inte. Vi har dessutom ganska mycket att göra inför semestern så det kanske är bäst vi fixar med sånt! :)

Nu är jag snart på jobb. Ha en trevlig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0