Full upp denna torsdag!

Idag har det gått i ett. Om än i lugn takt för mig. Men jag kommer knappt upp ur soffan nu ikväll!
Efter en natt då Milton sov bara i sin egen säng hade vi några lugna morgontimmar innan vi stack till skogen. Tog med lite rekvisita för att fota julkort. Ni är ju några som om några veckor får se om vi lyckades!

Hem för lite lunch innan det var dags för läkarbesök med lilleman. Han har varit dålig i andningen sen i början av oktober. Det har gått upp och ner men aldrig blivit bra. Dessutom har han fått eksem på benet som kliar så mycket att han vaknar på nätterna. 
Inte helt oväntat satte läkaren in flutide igen. Vi satte ut den i september och det låter ju rimligt att när han sen blir sämre i oktober, att det är förlusten av flutiden. Vi fick en månad att testa och ska återkomma med resultat. Vi hoppas verkligen att den ska hjälpa honom. Att varje dag få höra från en 4-åring att "andningen är borta" är hjärtskärande. 
Så håll tummarna! Vi fick även en kortisonkräm till hans eksem eftersom miniderm (vanlig fet kräm) uppenbarligen inte hjälpt trots ihärdigt smörjande. 

Från läkaren åkte vi direkt till Ica maxi och Milton var ensamt barn med en personal i lekrummet en hel timme medan vi handlade. Win win för alla. Vi fick handlat ganska mycket. Frostade av frysen häromdagen och nu ska det göras matlådor. Jag orkar inte laga mat varje dag men vill äta "riktig" mat så gott det går. Inte bara mackor eller skit från skafferiet. Får ju tänka på en till nu :)

Vi hann hem och stoppa lite i magen innan det var dags att cykla till gympan. Milton älskar gympan men idag klagade han faktiskt på de mindre barnen som bara trängdes och (faktiskt!) fick göra vad de ville för sina föräldrar. Men nog om det. Jag är glad att Milton fått plats i en grupp för äldre barn till våren. Han utvecklas inte längre på sin nuvarande gympa så det kommer bli en ny utmaning för honom :) Det tråkiga för vår del är väl att föräldrar måste vänta i omklädningsrummet. Men vi får väl inse att vår lille kille blir större och större haha :D

Milton var helt slut när vi kom hem. En kvart vid teven och sen lite yoghurt i magen sen däckade han :)

Jag åt kulinarisk middag! Fiskgratäng med räksås! Och den var faktiskt god!

Daniel var på julbord med sitt jobb ikväll men kom hem ganska tidigt. Det är inte lätt att festa när man blir äldre hahaha ;P

Nu säger vi godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0