Vinterkängor och springskor

Regnruskig dag! Det har verkligen regnat precis hela dagen. Hemma har det spelats spel och slappats. Mina fogar har inte riktigt samarbetat idag. 

Regnet gjorde nog att Miltons fötter växte. Vi trodde att han skulle kunna ha samma vinterkängor som förra året men icke. Så ett par nya Viking (Bluster) fick det bli! Viking som alltid här! Milton har aldrig klagat, aldrig varit blöt eller kall! 

Det var även dags för nya "vanliga" skor då han givetvis växt ur sina oranga skor med. Vi vill att han har ett par springskor i goretex så att man slipper ha stövlar så fort det regnar. Och så brukar han ha ett par mer gympadojor. 
Dessa Viking med goretex fick det bli!
Ytterkläder är nog det viktigaste för oss när det gäller Miltons kläder. Vad han har inomhus kvittar, det är ju samma klimat inomhus överallt. Men för utomhuslek är det viktigt att kläderna är bra, vattentäta, andas och är sköna såklart! Vi köper absolut inte det dyraste men skulle inte heller köpa skor på Skopunkten eller skalställ på Netto. Didrikson, Viking och Helly Hansen är det vi använder mest :) 

Nu ska jag snart natta vår lillgnälling. Han har inte riktigt varit nöjd med livet idag. Såna dagar kan vi ju alla ha. Sen när Daniel kommer hem från gymmet ska vi äta kycklinggryta med kokosmjölk och se Dessertmästarna :) Godkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0