Bältesstolsdags!!

Vi hade planerat att byta bilstol för Milton efter nyår. Han sitter fortfarande bakvänd i sin Brio Zento och sitter faktiskt ganska bra i den så vi har inte haft bråttom att byta. Säkerhet före 100% komfort. 
Men han har klagat senaste tiden på att han inte orkar sitta i bilen. 
Och idag blev det nästan farligt när han är så nyfiken på att titta framåt på gps och utsikt så han lossade på axelremmarna och böjde sig för att se framåt. Han knäppte inte loss sig eller tog av remmarna alltså men man kan lossa på de så de inte sitter så hårt, svårt att förklara. 
Så vi började prata om att kanske byta stol redan nu, han är ju trots allt 4,5 år gammal och 112 cm lång. 

Och vad passade bättre än att det var oktoberfestrea på en bra stol! Eller ja, vi hoppas ju att den är bra iallafall. Det är ett välkänt märke och på beskrivningen har den det som behövs. 

Helt sjukt att det fanns bältesstolar för upp till 6000:- 

Vi passade även på att köpa nya fodrade stövlar till herrn då hans andra var på gränsen. Det är hans vinterkängor med men det känns inte lika bra att köpa utan att prova. Stövlarna nedan har han sedan innan så vi tog bara större storlek! :)Kommentarer
Postat av: mammatillbusungar.blogg.se

4,5 år bakåyvänd tycker jag är bra kämpat :)
Vår äldsta bytte vi till framåt nån månad innan 4 år då han klagade massor. Vår minsting bytte vi till redan nån månad innan han fyllde 3 (jag vet, allt för tidigt) då vi inte kunde åka i bilen längre än 5 minuter innan han skrek att han hade ont i benen.

Svar: Milton har inte sagt ett knyst utan det har gått hur bra som helst tills för kanske 2 månader sedan. Då klagade han på ont i rumpan. Vinkeln på benen kanske trycker ber rumpan hårt. Han sitter rent kroppsligt bra, inte för trångt, men problemet nu är att han insett att det händer kul grejer där fram.
Hanna

2015-10-18 @ 08:01:05
URL: http://mammatillbusungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0