En stor stolt kille i bilen!

Idag var en stor dag! I eftermiddags hämtade vi ut ett jättestort paket!Milton tyckte det var jättespännande!! I paketet låg den nya bältesstolen :D

Att se framåt var ju väldigt kul!Vi fick såklart, efter att ha justerat nackstöd osv, köra ut på en tur! En helnöjd kille sa att stolen var häftig och att det var skönt att åka i den! Man blev så glad av att se och höra honom, så himla nöjd! Och vad stor han plötsligt blev!! 

Vi satte honom bakom mig men han hängde sig bara ut i mitten för att se framåt så vi provade att placera den i mitten istället. Det verkar hittills bra. Då sitter han på plats, bältet ligger rätt och huvudet håller sig i nackstödet. 

Men nu väntar en ny period av kommentarer haha. Han sa när det var rött/grönt ljus, vilket håll vi skulle svänga och ställde tusen frågor om fart, vad vi såg osv. Jag tror att vi om nån vecka kan flytta ut honom i kanten igen när nyhetens behag är över. 
Det positiva med denna stolen är ju att den är så lättflyttad i bilen. Man kan ju byta plats utefter var solen är om man ska köra till Skåne tex. Det gick ju inte med den andra. 

Men en väldigt nöjd liten påg har vi iallafall! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0