BVC-besök

Idag var vi på BVC för hälsokontroll, som det kallas. En liten check på vikt och längd helt enkelt. 
Vikt 3845 g (födelsevikt 3920 g)
Längd 53 cm (51 cm)
Huvudmått 37,5 cm (37 cm)

Ännu har hon alltså inte nått sin födelsevikt men barnsköterskan sa att hon har en månad från födseln på sig att nå den och det lär hon ju klara :) Men vi ska tillbaka på tisdag för att väga igen. Vi är inte direkt oroliga över vår lilltjej. Hon äter 90 ml med 2-3 timmars mellanrum. 

Vi brukar ge henne mat innan vi ska äta så att hon kan ligga själv en stund......men idag var hon inte med på noterna. Hon började skrika och Milton bad henne vara tyst för han ville äta i lugn och ro. Vi pratar mycket om det just nu, att alla måste få äta i lugn och ro. Även, och till största del, Tuva. Så när hon äter är det inte en massa hoppande och höga ljud i närheten. Därför tyckte han väl att han skulle ha lugn och ro när han åt. Med all rätt. Daniel tog upp Tuva så fick vi äta lite i skift. Men mestadels kan vi äta ihop :)

Nu ikväll har vi suttit och planerat både barnkalas och barndop. Ja det är väldigt långt till barndop men kul att planera och inbjudningarna måste ut innan sommaren då många, och vi själv, åker iväg på semester under flera veckor!

När man vill snutta på flaskan men innehållet är slut haha ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0