Stor och liten

Ja hon är en dröm att handla med änsålänge iallafall. Sover sig igenom shoppingen. Och idag var inte affären fylld med pensionärer haha :P

Daniel hämtade Milton och behövde sen åka iväg en runda. Gnällig bebis och trött mamma = film för Milton. Tyvärr. Vi kommer nog komma in i bra rutiner vi med. Det går bra här 90% om dygnet men så kommer de stunder då man inte har en direkt lösning på allt och då är jag glad att film finns. Och att jag inte har tvillingar :|

Inte förrän i förrgår fick jag den där känslan att "vad stor Milton blivit" sen bebisen kom. Men då kom den. Han har blivit jättestor, ser äldre ut och beter sig annorlunda. För två veckor sen var han pluttig och gullig, nu stor och allvarlig. Hur snabbt gick det? 
En som är hjälplös och totalt beroende av oss och en som spolar genom reklamen själv i sin film. 

När jag trodde att lillan sov gott smög jag upp ur soffan för att göra mellis till mig och Milton. Men hon sov minsann räv, för dessa ögon mötte mig när jag kom tillbaka ;)

Nu är det kväll, solen har kikat fram och killarna åkte precis in till stan. Dags att fira Frölundas guld på Götaplatsen! Tanken är att jag under tiden ska göra middag och plocka upp här. Får se vad bebis tycker om den idén ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0