En god gärning

En natt med krupp och då givetvis en vaken bebis också gav några vakna timmar. Milton kunde inte somna upp utan gick upp till teven men jag och Tuva somnade som tur är om.
Milton har ju en aktivitetskalender också utöver choklad- och Mamma Mu kalender. I den får han varje dag ett rim med något litet eller stort att göra. Allt beror på väder och dagsform och hur Daniel jobbar.
Tanken var att lapparna skulle vara från oss liksom men Milton tror att det är tomten som skriver dem så vi har inte sagt emot ;) jag tycker det är rätt sött att han fortfarande tror på allt sånt där :)

Idag stod det:
"Lämna en julklapp i spårvagn så fin, så att alla barn på julafton får en glad min!
Sedan ska du efter godis leta, som du ikväll får äta!"
Ja, lite nödrim i slutet :P

Idag körde nämligen Julklappsvagnen (spårvagn från 1902) runt i stan och samlade in julklappar till barn och ungdomar som har det sämre ställt. Vi lämnade en paket lego och Lasse Kronér och Kenneth Andersson gick runt och delade ut tomteskum och pepparkakor :) Milton kände igen Lasse från ett barnprogram.

Vi fick ett kuvert när vi lämnade paketen och i det fanns inträde för hela familjen till spårvagnsmuseet! :) kul, dit måste vi gå någongång!

(Vi "letade" även efter godis och hittade i mataffären :P)


Till middag blev det kyckling i ugn med örter och lök, ugnsrostade potatis- och kålrotsbitar och creme fraiche med timjan, rosmarin och fetaost! Gott!!

Detta är varför Tuva måste vara fastspänd alla gånger i matstol och vagn. Hon tar spjärn med foten och försöker trycka sig ur :O ingen självbevarelsedrift alls!! :/

Daniel åkte till jobb och vi fick se en eldfärgad himmel!

Tanken var inte att denna tjej skulle bada idag. Men om man kletar majskrok i nackhåret så finns inte många alternativ. Och hon älskar ju att bada så hon blev glad! Stod förväntansfullt och tittade när vattnet fylldes upp :D stod riktigt uppe på tå!

Barnen sover sedan drygt två timmar tillbaka. Jag ligger i soffan och ser film. Vad är oddsen för att det kommer bra film BÅDE fredag och lördag? Fantastiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0