Loppisfynd till bebis

Dagens enda utgång blev till en loppis här i stan. Inget vi vanligtvis brukar besöka men dels behövde vi komma ut på nått och sen tycker jag att man lätt kan köpa begagnade bebiskläder då de inte alls slits utan ser ut som nya. Man använder ju inte de så lång tid. Och då betalar jag hellre 10:- plagget än 149:-  

Vi hittade lite annat kul än kläder. En Cars metallväska, Milton hittade solglasögon, två böcker, pärlplattor och så ville han så gärna köpa en "träplocksak" till lillasyster :)

Två jackor till lillasyster. En didrikson, vi fortsätter på samma märke som till Milton. Den högra kan hon nog ha i höst men får vänta med den vänstra. 25:-/st


Att köpa begagnat till Milton är ju inte lika kul, det är mer slitet. Men han ska inte heller behöva känna att vi bara köper till bebisen så han hittade några tröjor han ville ha :)

I minsta storlekarna blev det ett par vita byxor, två par underbyxor att ha utanpå blöjan vid typ klänninganvändande, elefantpyjamas, hjärtbody och Villervalladress. Totalt 50:- på dessa. 


I lite större storlek ett par Polarn och pyret jeans, pippitröja och kattröja :) också dessa 10:-/st. Jättefint skick. 

Och i alldeles för stor storlek men svåra att låta bli var en stickad marin randig tröja, onepiece och haremsbyxor. 10:-/st. 


Totalt för allt 270:- vilket ju känns helt okej ;)

Nu blir det snart lunch sen familjemys med spel, lördagsgodis och vad som faller oss in :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0