Vårkänslor på balkongen!

Vi kom inte ner för trappen idag. Men vi spenderade en lång stund i solen på balkongen! Det är så härligt att lillkillen älskar att vara med oss och göra saker. Även om det är nödvändigt ont som att städa, slänga sopor eller göra vårfint på balkongen :)

I full färd med att klippa ner gamla solrosor...En solros hade fortfarande fröer kvar så den sparade vi och la fram så fåglarna kan äta upp dem :) Det är därför vi sparat de vissna solrosorna på balkongen hela vintern, fåglarna har suttit på dem och käkat :D

Vi tog även bort lamporna som så fint lyst längs balkongräcket. Och som Milton sopat och kämpat :)

Bättre än såhär kunde det inte bli idag :)

Nu väntar mattpiskning av vår stora gröna matta och så ska grillen grovrengöras och självklart ska vi börja så nya växter när tiden är inne :) Tyvärr behövde vi slänga två av stolarna så det får vi hitta nya innan vi kan spendera tid där ute. Men nu längtar jag ännu mer efter våren. Där kommer vi spendera mycket tid de dagar jag inte kommer orka ta mig ut. Och även när lillasyster här kan vi sitta där ute och njuta när hon sover här inne. Vi har balkongen i solläge hela dagen och ingen skugga så den är väl inte superlämplig för en nyfödd om det är varmt och soligt ute. Håll nu tummarna för en fin vår och en fantastisk sommar!

Förra året i juni på balkongen :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0