Rensning

Varje år inför semestern kör vi rensning av alla utrymme här hemma. Igår gjordes därför matsedel för kommande veckor och det var verkligen superliga som behövdes tillhandlas för att fylla upp den :P frysen är full men ska bli tom då vi alltid frostar av nån dag innan vi åker. 
Vi har börjat planera för avfärd och som det ser ut nu lämnar vi bryggan tidigt på morgonen den 29 juni. Vi kommer därför sova i båten liggandes i Björlanda en natt så att vi kan komma iväg så fort vi vaknat :)

Idag kör vi klädkammarrensning. Milton skulle varit på dagis men när Daniel kom dit med honom möttes de av ett kräkinferno och personal i förkläde och soppåsar i händerna. Så de vände hastigt om och gick hem haha :P

Så Milton hjälper oss och varvar med lego. Och så hittade han en låda med bebisleksaker och vill egentligen ta med allt in på rummet :P

Tuvas kläder. Hon är just nu i byte mellan 56 och 62. Hoppas hon har vuxit in i 62 helt om 3 veckor för vi vill inte packa dubbelt. Vi behöver komplettera lite i stl 62 innan vi åker också :) 

Jag ska sy lite också. Beställde nya tyger igår :D

Nu får jag återgå så att vi hinner med allt annat idag också. En dag för fix och ärende helt enkelt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0