Tre dagar i bilder

Godmorgon Långfredag! Här blev det bloggpaus igen. 

"Dagens minne" i onsdags var detta :)

Fisungen som inte ville spilla blåbär på tröjan hade haklapp på sig :P han var dock lite förkyld så efter två tuggor var han inte sugen mer på mat. 

Det blev en rejäl storhandling på maxi. 

Och lillkillen visar superstolt upp sina nya skor! :) han behövde nått mellanting mellan vinterkängor och springskor så det fick bli ett par halvhöga halvtjocka :P

Kvällens middag blev något vi aldrig ätit. Tacobiffar med ris, majs och varm tacosås. Gott och kommer nog absolut återkomma. Kul med nya rätter!

Tanken var att jag skulle mysa med och natta Milton när Daniel åkte och hälsade på sin pappa men ungen var sjövild så vi hängde med. Pga förkylning fick inte Milton gå in till sin farfar så vi var på lekplatsen utanför. 

När vi lekt färdigt satte vi oss i bilen och Milton somnade ganska fort. En stund senare kom Daniel. 
Väl hemma när Daniel tagit av Mille ytterkläderna :P (ja han hade pyjamas under ytterkläderna)

Igår var jag hos läkare och barnmorska (eget inlägg). Milton ägnade eftermiddagen åt tv-spel. Fortfarande lite förkyld så det fick räcka med utelek på förmiddagen. 

Idag är det då Långfredag. Daniel jobbar hela påsken tyvärr! Men jag och Milton ska påskpyssla lite idag så det blir lite pyntat i hemmet :)

Dagens minne. Här är han 10 månader. Minns att han somnade varje gång vi cyklade så vi kunde bara ta korta turer för hans huvud föll åt alla håll :)

Vi startade dagen tidigt. Innan kl 7 väckte Milton mig och då det är så ljust ute piggnar man till snabbt. Inte ofta vi ätit frukost och hunnit spela ett spel innan kl 9 haha :P

Nu är det dags för mig att städa, klippa tyg till gardiner och sen pyssla med Milton :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0