Bulor i huvudet

Denna lilla bebis. Hon kommer nog slå sig för både sin bror och sig själv. Milton har slagit sig oerhört och helt ofattbart lite i sitt liv. Kanske 2-3 har han behövt plåster. Vi har aldrig behövt åka in akut pga skada (om man inte räknar till tandläkaren när ett barn föll över honom så han slog ansiktet i golvet) vilket läkarna på barnakuten sa var väldigt unikt.

Tuva är 6 månader och har redan haft fler bulor i huvudet än vad Milton haft i hela sitt 5,5 åriga liv. Senast idag blev det två bulor i ett fall. Sån himla otur.
Hon satt på golvet, vi andra satt alla i samma rum. Hon skulle sträcka sig efter något men faller (inget ovanligt egentligen) och just i den riktningen slår hon först huvudet i en trälåda sen i sängkarmen. Hon grät som aldrig förr, oj vad ont det gjorde :( en bula i pannan och en i sidan. De är fortfarande kvar flera timmar senare.

Det blev soffhäng för hela familjen. Milton sov dåligt under natten och Tuva somnade på Daniel vilket inte händer så ofta längre så han ville inte röra på sig :)

Till middag åt vi torsk och potatismos. Torskryggsblock i en form, bred på smaksatt creme fraiche och in i ugnen. Så simpelt! (Ta inte med purjolök. Passade inte alls) Milton åt godkänt mycket och Tuva ÄLSKADE det!

När Daniel skulle ta disken och greja lite så sa han att jag kunde lägga mig i soffan och slappna av. Hur han nu tänkte där med en krypande oförsiktigt marodör utan någon som helst självbevarelsedrift :P slappna av va? Han hann ju inte ut ur rummet innan hon rivit ut alla tidningar och satt och käka på.

Nu har vi lagt oss på varsen sida om henne och vi börjar ana att hon låter förkyld. Hoppas hon sover gott inatt ändå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0