Café med barnen

En dag i förra veckan åkte jag och barnen in till stan. Det är inte ofta vi är där fast vi bor nära faktiskt. Vi skulle hämta ut en tidig julklapp till Tuva. Hon vill ju stå upp hela tiden nu och vad passar bättre än ett aktivitetsbord? Men onödigt att vänta till jul när hon ändå inte förstår det här med tomte och julklappar :)

Vi startade med en fika. Jag och Milton var ute och fikade en gång när jag var gravid också och komiskt nog kom vi in på samma café denna gång trots att jag glömt var vi var sist :P

Vi satte oss i familjeförbundet där det var ett lågt bord så Tuva kunde leka på golvet när vi fikade. Kanelbulle och kladdkaka blev det :)

Vi byggde ihop den när vi kom hem och jag ljuger inte om jag säger att Tuva spenderat några timmar totalt vi det bordet sen dess :D så inget dumt köp det där. Hon trycker och vrider och fattar typ alla grejor på det!

På kvällen var jag bortbjuden på middag hos en kompis och det skulle även ansluta en till, men Daniel jobbade dag och fick hämta barnen där. Promenad dit med de mest reglerade barnen i stan! :) Det går inte att ha för mycket reflexer, så sätt fast på jackan, på hunden, på vagnen eller vad ni nu har med er... Reflexer räddar liv, så är det!

Jag hade en jättetrevlig kväll! Det är inte mycket barnfri tid jag haft under dessa 7 månader så det är extra skönt att kunna slappna av en kväll :) Barnen sov gott när jag kom hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0