Hemmadagar

Häromdagen såg vi att Tuva var helt blå och svullen i överkäken. Tänder på g antar vi. Dreggel dreggel och gnäll!! Så gnällig igår!! Och hon ville inte äta mycket. Bättre redan idag dock men fortfarande lite blå. Framtanden till höger i bild är på väg ner, syns litegrann på bilden :)

Milton har varit hemma två dagar. Han klagade på huvudvärk igårmorse. Vilket är otroligt ovanligt för att vara han. Han fick ipren men den hjälpte tyvärr inte mycket.
Inatt kom han in och klagade på huvudvärk igen och det var inte bättre när han vaknade plus att han mådde illa så hemma idag med. På kvällen hade han lite feber så får se vart detta bär hän. Förkylning på g kanske? Kul att han låtsasnös på Tuva flera gånger idag :|

Vi har iallafall väckt liv i några av mina gamla spel, här nedan Vem där? :) Jag kan namnet på alla gubbar, Daniel testade mig haha ;)

Han har även pärlat idag. Jättefina tycker jag!! Han ska hänga de i granen!

Och vet ni vad? Ungen kan spela OCH sjunga Blinka lilla stjärna samtidigt! Grymt! Så duktig!

Tuva fick för första gången smaka på klämmis. Typ tredje gången hon äter fabriksproducerad fruktpuré. Hon kom på tekniken med att suga ut pureen och blev nästan arg när den tog slut. Det finns klämmispåsar att köpa för att fylla själv, det bara måste jag beställa. Kul att göra egna :D

Just nu är Daniel på julbord med jobb och jag har varvat tv med att göra en aktivitetskalender till Milton/familjen. Han kommer ha en chokladkalender (jag med :D) och en Mamma Mu-kalender med små pyssel tror jag. Och så tänkte jag att vi ska ha en aktivitet per dag. Vissa små som att läsa böcker i en koja, andra större som att åka skridskor eller baka :)
Imorgon ringer klockan 7.10. Vi ska se julkalendern, hoppas den är sevärd i år. Det känns så härligt för det är första året Milton verkligen verkar förstå det här med jul och förberedelser och ser fram emot det :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0