Hoppa i vattenpöl

Helt plötsligt i förmiddags fanns inget vatten i kranarna. Tydligen någon akut läcka så de visste inte hur länge vattnet skulle vara avstängt. I ett sånt läge är jag väldigt glad att Tuva inte längre bara ärer ersättning. Usch vilken panik. Och tänk om man stått i duschen schamponerad just när de stängde av :O
När vi ändå skulle ut gick vi med en flaska kranvatten vi hade i kylen och lämnade till öppna förskolan ifall någon där skulle ha ersättningspanik.
Kort därefter förstod vi dock att vattnet var tillbaka. Skönt!

Fredag betyder hemmaträning+lunch med mammagruppen :) det är så skönt att träffa andra vuxna emellanåt när man går hemma såhär :) Daniel i all ära men man måste prata med fler liksom. Med såna som inte känner en in i märgen.

4 sötbebisar. Tuva kröp runt och tog grejor från de andra som låg mer stilla :P busungen...

Vi fick fantastiskt god fisksoppa med grönsaker och saffrans créme fraîche! Måste be om recept!

När vi skulle hem hade det börjat ösregna :/ Tuva hade jag i bärselen.

När han ändå var blöt utvändigt från topp till tå kunde han ju lika gärna bli blötare :P

Vi var hemifrån mellan 10-15 ungefär. Resten av eftermiddagen tog vi det lugnt hemma. Spelade spel. Milton byggde lego. Lite småplock. Hålla Tuva, som sovit 30 min på hela dagen, nöjd :)

Här är Tuvas favorit. När hon ser den skiner hon upp och sträcker ut armarna och verkligen kramar om den när hon får den! Det "dumma" är att det är Miltons gosedjur och hon får bara låna den med måtta ;)

Nu är Tuva lite orolig här i sängen så nu blir det bebisgos och förhoppningsvis en god natts sömn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0