Två dagar

Igår var det studiedag så Milton var hemma. Vi startade dagen med en promenad. 3,5 km tog två timmar att gå haha :P

På eftermiddagen var vi på öppna förskolan. Knappt några andra men Milton hittade en kompis. En tjej på knappt 4 år. De lekte länge och man hörde hur snäll, rättvis och hjälpsam han var mot henne :) de lekte även jage där ute och han sa sen att han sprungit lite saktare så att hon skulle kunna ta honom. Sötnöt!

Insåg hemma att vi behövde handla så när Daniel kom hem 18.30 åkte vi och veckohandlade. Kanske inte optimalt men det gick bra. Förr var Milton omöjlig att ha i affären vilken tid det än var, nu vill han hjälpa till och springer inte iväg. Skönt!

När jag lämnade Milton idag skulle de precis gå iväg till en lekplats så jag och Tuva hängde på. De är ju lov samt pågående magsjuka så de hade inte full barngrupp. En annan förälder hängde också med. Mysigt. Milton har världens bästa fröknar. Jag skulle egentligen ha kommit till gymmet men lekplatshäng blev ju bra det med!

Min och Tuvas lunch. Min blev chorizo med purjolök, fetaost och sötstark senap. Tuva fick köttfärssås med sötpotatispuré.

En väldigt trött bebis på väg mot hämtning av storebror.

Två minuter senare. Sötis!!

Vi gick till en lekplats på vägen hem samt hämtade ut Milles nya termobyxor.

Då vi prioriterat lekplatser, promenader, pyssel och mys har hemmet halkat efter. Då är jag glad att jag har en man som kommer hem och säger "du har ju varit med barnen hela dagen, det minsta jag kan göra är ju att städa upp!"
Det beror väl på hur ens arbetsdag sett ut men jag vet många pappor som förväntar sig både skinande rent hem och middag på bordet för att mamman "bara går hemma". Det borde vara obligatoriskt för att såna pappor att vara ensam hemma med barnet/barnen efter ett sånt uttalande ;) jag är glad att jag aldrig fått höra det. Ofta är här upplockat och till och med mat. Men jag vill inte ha det som krav. Vissa dagar är klängiga och gnälliga och andra dagar har man roligt på annat håll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0