En vanlig måndag

En vanlig måndag är snart till ända. Barnen sover och vi har slängt oss på soffan. Synd att man hör grannbarnen genom väggarna, hade varit gött med total tystnad. Som i skogen. Vilken ljuvlig tystnad där är!!

Milton kom in till oss när vi sov. Min tanke var bara nej, Nej, NEJ! Han somnar nämligen inte om ifall han vaknar på natten numer. Viskade att vi skulle gå in på hans rum igen och på vägen blickade jag snabbt in på klockan i vardagsrummet. 03.10. Fan. Jag la mig breve honom (han har madrassen i nedre delen av sängen just nu). Efter nån minut sneglade jag på honom och han var klarvaken. Ljudet utifrån fick mig att fundera lite. Lät som mycket trafik, vilket det aldrig är mitt i natten. Jag smög upp och kollade klockan igen. 6.19. Haha. Hade i tröttheten sett fel på 3 och 6 :P så han fick gå upp och sätta sig vid teven :D inte konstigt han var pigg.
Jag la mig igen och vaknade inte förrän han arg kom in och sa att kontrollen eller nått inte funkade. Han ville ha hjälp. Jag kollade klockan och sa "nej du ska vara på förskolan om 8 minuter!" :O klockan var nästan nio. Galet! Blev eld i baken där. Tur att vi båda var hemma och Daniel kunde köra dit honom.

Jag och Tuva och Daniel åkte och storhandlade. Mysigt att köpa råvaror för att göra barnmat. Till Milton blev det mest burkmat faktiskt. Men denna gång tänkte jag nog göra det mesta själv :) hittills älskar Tuva allt vi stoppar i hennes mun. Särskilt om vi doppar fingret i något från vår egen tallrik. Hon har inte ätit kött eller fisk än, förutom pyttelite på finger då. Men imorgon tänkte vi göra köttfärssås :)

Eftermiddagen spenderade vi mestadels hemma. Gjorde matlådor, la pussel och jag och Milton tog en liten promenad. Vi åt pitabröd med tacofärs och grönsaker till middag innan killarna stack till gymmet. Jag och lilltjejen hemma för oss själv. Lite Kardashian på tv fick det bli haha!!

Hon rör sig runt rätt snabbt nu. Inte kryper men på nått sätt hamnar hon långt från den plats man la henne på :) stackarn gjorde ett djupdyk ner i golvet också. Det small till när hon slog i och oj vad hon grät. Pluttan!

Nu ska vi se tv innan vi somnar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0