Fredag

Vi var iväg mycket mer än vi tänkt idag. Hade ju tänkt mysa hemna också. Får bli på lördag och söndag!!

Hela familjen gick till Öppna förskolan i förmiddags! På väg dit...

...och på plats. Tuva lekte gnälligt i 5-10 min sen däckade hon. Milton och jag lekte med playdoh och Daniel och Milton pusslade!

Vi gick hem för att äta lunch och Milton utbrast att han såg en regnbåge. Stor men väldigt låg var den. Han tog ett foto :)

Eftermiddagen spenderade vi till en stor del på ikea. Milton lämnades på Småland för att hoppa i bollhavet. Vi köpte lite roliga grejor till Tuva för ett presentkort hon fick i doppresent :)
Sen blev det en tripp in i tygaffären. Tuvisen har typ 2 par byxor. Det räcker inte! Köpte ett tyg jag köpt tidigare och älskat. Och så köpte jag ett som jag aldrig förr ens blickat åt. Daniel tittade med rynkig min åt det ;D men jag måste våga chansa och jag tror det blir bra!! Haha!! :)
Invigde kundvagnsåkning idag! Hatade det! Ser lugn ut på bilden. Sen skrek hon så folk säkert trodde brandlarmet gick. (Tog upp henne såklart!)

Vi åkte hem till Daniels mamma för att hjälpa henne att bära ett bord samt för en fika. Hade inte tänkt stanna så länge men så fastnade vi i gamla fotoalbum. Daniel var en riktig sötplutt i 3-5 års åldern :D

Till slut kunde vi sluta oss från fotoalbumen och kom iväg. Jag fick 20-30 min egentid i affären haha. Tänk innan man skaffar barn, då njuter man inte av såna småsaker :P
Himlen hemma

Lilla tösen har inte velat somna idag. Tre korta kortisar sömn. Har försökt natta henne hela kvällen och det var först nu för en stund sen hon äntligen somnade, på mig i soffan.

Innan när hon drack kvällsflaskan

När Daniel skulle duka av bordet så sa han till mig: "kan du ta Tuva och lägga dig på henne?" ;) ibland är man för trött för att prata :P

Mina ögonlock faller väldigt mycket just nu. Men kan inte gå någonstans nu när Tuva sover på mig. Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0