Fontin

Daniel gick in till ledsen Tuva och kommer inte ut igen = jag fick plötsligt tid att blogga ;)


Tänker varje dag "det ska jag blogga om" när det händer grejor. Men ja. Det märker ni ju förblir tankar. Får bli bättre, inte minst för min egen del, att lägga in korta inlägg istället för att skriva romaner. Har ju detta som en dagbok att gå tillbaka i och det är så trist med tomma perioder. 

Häromdagen sken solen så vi packade picnic och körde till Fontin, ett naturområde i Kungälv med sjö, grillplatser och vindskydd. Och rolig annorlunda lekplats och träning. Så fint! 

Milton hjälpte till att bygga ihop trangiat. Solen värmde gott ända in i själen!

Just när jag skulle ta fotot nedan fick Tuva tag på en korv ;)

Milton fick lägga i korvarna i vattnet. Ett tips är att ha med redan uppvärmt vatten i en termos. Att sitta och vänta på att kallt vatten ska värmas upp i trangia finns det inte tålamod till hos varken 5-åring eller 1-åring :)

Det var minst sagt spännande att äta med Tuva lös på marken :P jord på händerna, kröp runt, tappade sitt bröd och you name it. Bra övning inför alla måltider på klipporna i sommar. 

Tror vi alla stortrivdes och det var bara så härligt. Längesen jag njöt så! Milton och Daniel tittade när några fiskade och jag och Tuva tittade på fåglar. Hennes största intresse just nu! Och så vinkade hon och flirtade med alla som gick förbi ;)

Vi avslutade med lek på lekplatsen och Milton övervann sin rädsla för att klättra längs de höga repen. 

Rekommenderar alla att åka hit :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0