Tandläkarbesök

Imorgon SKA jag lägga in bilder från resten av skidsemestern!! Idag har vi haft fullt upp igen och strax ska jag sova!


Igår pratade jag med bvc och nämnde Tuvas nattliga hosta varpå hon ville att det kollades upp direkt med tanke på Miltons andningsbesvär. Hon bokade in oss på vårdcentralen idag. Vi lämnade Milton och tog en promenad i solen till vårdcentralen. Väl där kunde de inte se att vi hade någon tid så efter lite efterforskning kom det fram att vi inte hade en tid idag utan nästa onsdag haha. Virrig bvc-sköterska ;) tur det var sol och att Daniel var ledig så vi fick en trevlig promenad!

Vi gick och handlade lite och tittade på bokrean. Hade kunnat köpa hur mycket som helst. Men fick hejda mig ;) det blev en barnbok om Pelle Svanslös. 

Vi gick hem och åt lite innan det var dags för Tuvas andra tandläkarbesök. Hon var ju där i januari när hon ramlat ner från sängen. Idag räknades det till 7 tänder för hon räknade inte med den åttonde som nyss spruckit igenom. Vi skulle försöka få in att borsta efter sista flaskan trots att hon ev somnat. Och det var bra att hon inte åt godis (?!). Hon fick tandborste och tandkräm och var jätteduktig. Lyckades till och med komma åt höj- och sänkknappen på tandläkarstolen när hon kröp runt på golvet :P


Vi hämtade Milton och tanken var att åka till båten. Pga blåst ångrade vi oss och det var nog tur. Tydligen varningar för stark vind och det viner riktigt mycket utomhus just nu. 


Daniel tog istället med Tuva och stack till sin mamma och jag och Milton fixade på hans rum. Det var såå skönt att vara hemma utan Tuvisen. Ingen att hålla koll på hela tiden, inte vara orolig att Miltons grind var öppen, ingen att tassa tyst för och ingen som kunde vakna mitt i nått viktigt. Jag har inte varit utan Tuva mycket och absolut inte varit hemma och kunnat fixa utan henne. Det får nog bli lite oftare för man får ju gjort tio gånger så mycket. Och skönt för Milton att ingen lillasyster störde hela tiden :)

Tuva somnade som vanligt i min famn i soffan och jag la in hemne i sängen. Bara två minuter senare hörde vi nått ljud. Jag gick in i soveummet och då stod hon skitnöjd i sängen och hade tänt taklampan :P haha. Skitunge!!


Kvällen har jag ägnat åt att titta på tyger. Vi ska skala av vår packning till båten rejält i sommar. Så jag tänkte ha som mål att 30% av de kläder barnen har med ska vara hemsydda :D finns så mycket fina somriga tyger. Ska bara få med vice vd på inköpet ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0