9 månader och 5 tänder

Ja här inne går det sakta. Det har varit lite jobbiga veckor men nu känns det som att det går åt rätt håll :) 

Tuva blev idag 9 månader gammal! Det klyschiga "lika många månader utanför magen som i magen". Jag tyckte nog ändå att graviditeten gick mycket fortare än livet med henne utanför gjort! 
Igår sprack femte tanden igenom!

En sjätte tand ligger precis under huden och lär komma närsom. Förutom ovilja att borsta tänderna märker inte vi direkt av hennes tandsprickning. Hon har haft några vakna nätter men då har hon varit babblande glad och inte missnöjd så tror inte det hade med tanden att göra.


Idag var det avslutning på Miltons intensivsimskola. Tre dagar förra veckan och fem dagar denna veckan har han simmat med typ 10 andra barn och en jättehärlig simlärare. Och han har lärt sig simma!!! Fantastiskt! Och inte nog med det, han inte bara hoppar utan DYKER obehindrat från kanten! Han (och vi såklart) är så stolt!

Söt nakenfis som stod och diggade till musik vid Miltons grind idag! 

Hon har fått ett sår i ljumsken som svider. Vi har varit väldigt förskonade från röda rumpor så vi är lite ovana. Men har varvat kräm med puder och så då krypa runt blöjfri! Det kan hon vara längre stunder om hon kissat på toaletten innan! :)


Just det! Dagen till ära försökte hon resa sig upp utan stöd idag!! Kom nästan helt upp innan hon blev osäker och satte sig igen! Hon är ganska stabil och går gärna när vi håller henne i händerna! 

Igår fick hon äta en pannkaka för första gången! Lyckorus! Missade inte en smula :D

Härligt med en bebis som kan äta bitar och verkligen älskar allt! Eller ja, utom messmör haha! Det blev kräkreflex och rynkad näsa :P favoriter är nog macka med leverpastej, kycklingbitar, pannkaka och clementin just nu! 

Igår åt hon clementin och visade att hon ville ha mer. Då höll Daniel upp skålen för att visa att de var slut. Hon sken upp i värsta leendet! Daniel hade glömt en bit nere i hörnet haha! 

Nu ska jag sova! Daniel jobbar helg och jag och barnen har inga planer. Skönt på ett sätt, långtråkigt på ett annat! Vi får se vad vi hittar på :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0