Hej 2017

Gott nytt år!! Hejdå 2016 och hej 2017. Nystart för mig och för vår familj! 2017 ska bli bättre på många vis! Jag ser fram emot det och önskar ett glatt år med mycket mys och förhoppningsvis många stora bra förändringar. För stora förändringar står vi för och nu hålls tummarna för att det blir som vi vill! Inte minst börjar Milton skolan och Tuva förskolan!


Jag och barnen åkte in till stan och tittade på GP:s fyrverkeri vid operan. Det var mycket folk och lite disigt men vi såg rätt bra ändå! Man fick titta i en lucka mellan alla mobiler som hölls upp i luften för att filma. Nyårslöfte till alla 2017 borde kanske vara att titta på saker lite mer med ögonen och inte via en skärm??

Tuva sov sig igenom fyrverkerierna i bärselen :)


Sedan åkte vi vidare till vänner. Daniel kom dit efter jobb :) vi lagade mat och umgicks och barnen lekte. Då Daniel jobbar även nyårsdagen och går upp kl 5 hade vi bestämt sen innan att åka hem innan tolvslaget. Det ville vi fira in på balkongen och sen snabbt kunna lägga oss :)


Tuva var vaken 17-23 och däckade såklart i bilen och sov sig även igenom tolvslaget utan att röra ett finger! Hon har klarat sovtestet med bravur ;)
Däremot ryckte hon till när jag rullade ner rullgardinen och snöret gnällde till :P

Fotade mitt i en explosion av raket. 


Milton ville lägga sig, han var så trött. Men han var sur på oväsendet ;) somnade 10 sekunder senare. 


En brandbil har varit inne och vänt på området då ett gäng killar tyckte det var kul att slänga smällare i soporna. Kulibuli. Brandkåren behövs nog på viktigare ställen denna natt. 

Nu är det dags att sova och senare vakna upp till första dagen på det nya året. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0