Båten packad

Efter rätt mycket slit är nu båten stuvad och färdigfixad. Bättre än någonsin. Förra året lärde vi oss av våra misstag. Då tog vi ut all packning till båten för att sen stuva ner första dagarna. Katastrof. För mycket grejor och oorganiserat. I år skulle varje sak ha sin plats innan vi lämna hamn. 

Och jag vill tycka att vi lyckats väldigt bra. 


Lås på toan ja ;) annars hade vi stått ut i max två dagar med Tuva ombord :P ska även sy ett skynke så att toan inte lockar så mycket!


Igår var det så konstigt väder. Ösregn, solsken om vartannat. Stundtals ösregn OCH solsken!!

Tuva fick smaka fruktstänger (finns i affären på fruktavdelningen, 100% frukt). Hon ÄLSKADE det! Blev några stycken redan igår så vi ska köpa några påsar till imorgon :P


Gummibåten är redo!

Nu fattas bara en kapten. Och han inväntar lite mindre vind. Blåste 17 m/s igår och drar i ordentligt idag med så imorgon är målet att han sticker. Vi kommer efter på onsdag eller torsdag. Varför? För att vi vill till koster och det skulle ta oss över en vecka att komma dit. Dessutom är Tuva lite orolig när hon är på båten, ogillar att det blir ostabilt under fötterna. Så istället för att asa med henne på långa seglingar nu i början av semestern så kommer vi på när vi ska ligga i mysig hamn några dagar och kan gå av båten mycket samt bara mysa på båten :) det är så vi tror att det är bäst för vår familj!


Så när Daniel stuckit städar jag upp hemma och så drar vi när Daniel ger klartecken :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0