Kalas och minigolf

Igår åkte Daniel med småbarnen till Julias skolavslutning. Sen följde hon med hit så vi kunde ha lite kalas för henne och Milton. Daniels mamma kom samt hans syster med man och deras ena barn (barn och barn, hon är 18). Vi åt grillat och sen blev det marängtårta. Tuva fick smaka på lite kaka. Och jordgubbar älskar hon verkligen :D




Imorse dukade vi upp till födelsedagsfrukost. Paket och nutellamackor. Julia är nu 15 år gammal och tog häromdagen moppekort!!

Milton var sen på besök i skolan och åt även där. Vi hann också med tandläkarbesök för hans del (allt såg jättebra ut och tänderna var rena och fina) innan vi stack och spelade minigolf :) Tuva satt coolt i sin vagn hela tiden och tittade nyfiket! Det är roligt att spela minigolf! 

(Varför Julia inte är med på så mycket bilder är helt enkelt för att hon inte vill. Vi frågar även Milton innan vi lägger ut. Av samma anledning lägger jag aldrig ut på andras barn utan att fråga och uppskattar inte när det läggs ut bilder på oss utan fråga.)


Hittade denna bild på Daniels telefon. Inte nog med att han parkerade på enda parkeringen med en stor vattenpöl utanför, han fotade även sen när jag bredbent tog ut Tuva och andra grejor. Haha :P

Efter minigolfen lämnade vi Julia på tåget, åkte hem och åt pizza...

...och åkte sedan ut till båten. Vi tog ut dynor och jag fortsatte att städa och stuva. Försöker packa så optimalt det går i år. 

Tuva fick hänga med i pyjamas. Hon somnade i bilen på väg ut men vaknade tyvärr efter ett tag så hon var vaken en stund här hemma ikväll. Nu sover hon gott och jag hoppas få sova till iallafall 7 :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0