Vattenpölshoppning

En midsommarafton med varierat väder och innehåll. Vi stack en snabbis till ett midsommarfirande som inte föll oss helt i smaken. Men Milton fick hoppa hoppborg och det gjorde honom lycklig! :)


Det började ösregna och innan vi gick in passade barnen på att bli genomblöta ;)

Bilden nere till vänster är Miltons min efter att han (på största bilden) hoppat och stänkt så Tuva fick i ansiktet!

Daniels mamma kom hit och åt midsommarmat. I all enkelhet. Grillad kyckling, nypotatis, sill till de två äldsta, köttbullar till barnen, gräddfil och gräslök :D

Till efterrätt slängde jag ihop en maräng-grädde-glass-jordgubbs-tårta på en minut! Gottgottigottgott!

Tuva har verkligen fattat tycke för jordgubbar! :) det är så gott. 

Jag tog sedan tag i lite "måsten". Båda barnen hade plagg med fläckar som inte gått bort så jag strök på texttryck på dem :) Tuvas tights sydde jag häromdagen och de fick ett ankare på sig!

När barnen somnat (vilket från att de la ner huvudet på kudden tog ca 2 minuter) så packade vi kläder. De har legat framme i högar och fyllts på men nu bockades de av och packades ner. 

Imorgon är målet att slutföra packning hemma och stuvning i båt samt stryka några andra punkter på listorna. Om allt går som vi vill sover vi alla i båten imorgonnatt och att Daniel sedan seglar iväg på söndag och vi kommer efter med tåg på tisdag. Har några inplanerade grejor på måndag :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0