Min klassiker - halvvägs

Igår hade jag kommit halvvägs i min egna klassiker. Det är roligt och motiverande att veta att man ska rita vidare på strecken när man kommer hem :)


Igårkväll såg det ut såhär. 

Simningen är 0% än men imorgon ska vi till simhallen. 

Gå, cykla och hemmaträning kommer jag absolut klara. Gym hoppas jag men mitt gymkort går ut innan min klassiker ska vara klar. Simning och löpning tror jag inte kommer nå 100% men jag ger inte upp än. 

Mitt mål med detta har ju aldrig varit viktnedgång (även om några kilo ner inte är fel) utan att få in mer rörelse, komma ut, ha mål att sträva mot och visa mig själv att jag klarar mer än jag tror!
Dessutom roligt att komma ut med Milton! 

Men fy vad arg han är på sin cykel. Idag skrek han att han vill sälja den för att den är så liten. Han har insett att han knatar på som en tax med knäna upp i hakanoch aldrig kan rulla några meter medan vi trampar större varv och kan rulla utan att farten minskar direkt. Så nu vill han inte cykla mer. Vilken tur att jag vet vad han ska få i helgen ;)

Med på schemat ovan finns inte dagens träning, vilken jag är väldigt nöjd med. 6,5 km cykling, 4 km gång, hemmaträning, 2 km löpning samt gym. Ingenting är omöjligt, men det hade inte gått om barnen inte gått med på det. De har ju varit med mig på allt utom löpning. 


I'll keep going...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0