Vab med trollunge

I söndagskväll och inpå halva natten grät Tuva och det verkade som att hon hade ont. När måndagsmorgonen kom verkade hon må sådär så vi bestämde att jag skulle vara hemma med henne. 

Vi bakade bröd! Till en början var det väldigt mysigt och harmoniskt.....

Stundtals tröttigt.....

Och så lite kaos på det haha! I ett ögonblick med ryggen mot henne kröp hon upp på bordet och börja leva runt. Mjölet yrde och formen åkte ner på golvet! Degen var äcklig att röra vid ;)

Men brödet blev fint och enligt Daniel gott :)

Jag försökte natta Tuva flera gånger men hon ville inte sova. Så det var en trött tjej som fick följa med och titta på tecken/sång-konsert som Milton uppträdde i :)

De var duktiga! Milton har verkligen anammat teckenspråk och kan många ord och färger. (Egentligen skulle bara Daniel gått på konserten så det blev en bonus för mig) han jobbar natt just nu, därför ser det nog lite konstigt ut utifrån hur vi gör med vab och så!

Lilltjejen blev stortjej över natten. Igår rensade jag ut allt i 80 vilket var väldigt mycket. Vi har saknat tröjor till henne så på eftermiddagen stack vi till Lindex. Jag tog med Tuva in i affären för jag trodde på riktigt att det skulle gå bra! Haha! Kurragömma deluxe! Hon ör så jädra rolig så det inte är sant, men hon kan ge många gråa hår. 


Det stora trollet skulle klippas igår och nu börjar han ha krav minsann! Frillan ska ligga åt sidan. 

Idag var Tuva på föris i tre timmar. Milton hade fotbollsträning kvällen avslutades med bad för Tuva och diskning av skräp för Milton. Imorgon är det skräpmat i skolan :)

Nu har jag somnat till 7-11-1000 gånger under detta inlägg! Så godnatt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0