En dos Tuva

Första inlägget 2018. Det blev en bloggpaus som hette duga 😉 nu tror jag att jag är tillbaka och redo för bloggande igen. Kanske tar jag igen förlorad tid, kanske inte. 

Dagens inlägg får tillägnas vår minsta stjärna. En pajas utav rang, skojar och dummar sig. Men med ett jäkla humör, envis som en gammal get. Daniel sa igår "jag kommer och tänka på Lotta på Bråkmakaregatan!" och det är nog en bra beskrivning. Vi kör bildbomb på Tuva denna fredag! 
Nu ikväll tog hon på sig kängor och mössa och sa Hejdå och tänkte gå ut 😂
(null)

När jag och T lämnat Milton i skolan idag tog vi det sakta hem. Hon ska ju absolut köra vagnen själv och gud nåde om man försöker hjälpa till 😱 "kan själv!" 
(null)

Vi testade även hur is känns under skorna! Halt men kul!
(null)

Titta på denna nyårströtta tjej. Detta var när vi åt middag kl 16 😂 om jag inte minns fel så hade hon vägrat sova sin dagsvila. 
(null)
(null)

Desto gladare och piggare i helgen på Leos lekland 😃
(null)

Kvällsmat!
(null)

Och en annan form av kvällsmat. Vi höll på att röja i köket så köksbordet var överfullt av grejor. Då blev det såhär ☺️
(null)

Vi blandar verkligen skratt och tårar när det gäller denna tjej. Oftast tårar av ilska när hon inte får som hon vill. Men ibland är det för att det gör väldigt ont. Som här nedan, hon red på Miltons rygg när han kröp på golvet. Så ramlade hon framåt huvudstupa och slog i huvudet, såklart just där låg ett gäng små plastpokemonfigurer. Ajajaj!
(null)
(null)

En riktig maskin-unge är hon. Älskar sitt pussel med olika fordon samt böcker med räddningsfordon och maskiner. Traktorer gillar hon nog bäst! Idag har vi både tittat när de tömde soporna och när de pålat för nybygge ute på vår parkering. 
(null)

Och busfian som tyckte att det gick alldeles galant att sitta i matstolen utan ven under bordet och skriva! 😁
(null)

Har ju massor med fler bilder på henne. Svårt att välja! Men nu slocknar mina ögon! Godnatt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0