Rörö 26-27 juni

Så var vi hemma igen efter en solig och mysig helg! Ni är många som kikat in här bara senaste timmen så kanske många som är nyfikna hur premiären gick? ;)

Många bilder får tala för sig själv. Vädret var underbart, solbrännan svider i ansiktet, den grillade maten utsökt och skönhetssömnen blev lång.

Så här glad blev Julia när jag sa att vi skulle segla.
Vi valde att segla till Rörö. Vi kom inte iväg förrän ganska sent på eftermiddagen så vi valde en kort sträcka. Ungefär 1,5 timme tog det.

5 minuter efter att vi lämnat vår hamnplats så vart storseglet uppe, 1 minut efter det rök vi ihop i första ilskna diskussion ;) Vi har hett temprament båda två :P
Jag kryssade upp medan Daniel försökte fixa vårt försegel. De heta diskussionerna blev inte bättre av att förseglet inte går att få upp på rullen samt att det är sönder. Kul kul, vi älskar problem (ELLER INTE!).

Julia satt mest på däck och väntade på motorbåtar så att det skulel bli vågor. Men det var en mycket stilla dag faktiskt. Hon fick även ta över rodret ibland.
Njutning väl framme på Rörö. Grillning på kvällen.
Före och efter bäddning. Riktigt sköna täcken hade vi köpt. Ville nästan ta med dem hem ;) Men så kom man på att vi ska ju använda dem i 6 hela veckor snart :)


Kvällen blev en liten promenad och sen lite spel nere i båten. Mysigt för inga av lamporna fungerar då elen är fel dragen eller något. Så vi hade en lykta och värmeljus tända. Jättemysigt.


Idag matade vi en svan! :)


Kommentarer
Postat av: Martin

Blir man avundsjuk eller inte, så in i hel...te!Längtar tills jag har lämnat min lilla dotter så man får åka ut och njuta lite.

Ett litet tips bara... Såg att ni hade en Tillerlock på rodret... byt ut den till ett hackbräde med grader eller om ni har råd till en dyrare variant av autopilot. Tillerlock funkar skitbra i 1 min om det inte blåser allt för mycket/lite, antingen lovar eller girar båten till slut. Ett hackbräde håller längre och har en stadigare kurs under en längre tid. Slängde ut min tillerlock efter första sommaren.Bara ett tips...

Må väl!

2010-06-28 @ 01:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0