Credit på melodifestivalen

Skriver ner lite av mina tankar på årets bidrag i melodifestivalen, the big finally.

Darin:
Kan funka men låten är lite för "vanlig". Har redan glömt bort hur den går faktiskt. En låt som försvinner vinner inte.

Pernilla Wahlgren:
Nej detta funkar inte i Europa. Jag kommer inte ihåg texten och jag tycker vi skickar någon yngre, mer lockande person. Tror inte Europa röstar på detta.

Andreas Johnsson:
Glömde bort Andreas när jag gjorde denna listan först och jag minns inte ens låten så tydligen gick den inte hem hos mig!

Timoteij:
Den är verkligen nynn-bar och jag går runt och sjunger på den hela tiden. Så visst, den kan vinna. Men jag förstår dem som tycker den blir lite av en kopia på förra årets vinnare Alexander Rybak.

Peter Jöback:
Sorry, den går inte alls hem. Jag är kritisk idag. Jag vill inte att Peter Jöback representerar oss i Europa.

Ola:
Jag har gåt toch sjungt på denna sen hans delfinal. Jag gillar den. Går den hem i Europa? Tveksamt. Detta är också en ganska "vanlig" låt, inget utöver dem andra. Mer än att jag gillar hans scen-energi och låten har fastnat i min hjärna :) Trall-bar! Vinner Ola får vi hoppas att Europa dras till den blonda unga killen :)

Jessica Andersson:
Mysig låt. Får mig att längta efter sambon och den påminner mig plötsligt om att jag sitter helt ensam här. Sorgligt. Jag tror inte den når långt om den går vidare. Mycket fin låt men jag tror att dem trall-vänliga går längre.

Salem al Fakir:
Ytterligare en låt jag gått och nynnat på ett tag. Väldigt inträngande i hjärnan. Sambon hejar på denna. Jag tycker den är häftig och annorlunda. Nu kom dessutom Björn Gustafsson in på scen :) Snygga lampor i taket. Jag blir inte ledsen om denna går vidare.

Anna Bergendahl:
Varför sjunger hon så där instängt för? Hon sjunger med halsen och inte med magen. Bra låt utöver det. Kanske kan gå hem med en blond tjej ute i Europa? :) Men jag hejar inte på denna.

Erik Saade:
Nu sitter säkert min bonusdotter Julia och knappar på telefonen. Tänk vad många Erik som dykt upp i hennes liv som hon blivit kär i. Först EMD-Erik, sen Idol-Erik och nu Erik Saade! Erik är btw nere från mina trakter i Skåne där jag vuäxte upp!
Give me love! Denna ska gå vidare. Här har ni min låt som jag hejar på :D Energi, trall-vänlig, bra refräng som man minns och grym scenografi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0