Barnfri helg

Denna helgen kommer inte Julia som hon brukar. Hon kommer istället på måndag och är här på lovet.

Men vi har bara haft typ 3 barnfria helger sen vi träffades... Känns konstigt :)
Daniel jobbar ju varannan helg...

så vad gör man en barnfri helg? Vi (med andra ord Daniel) ska bland annat sortera i klädkammaren så det blir gjort i god tid innan flytten... Och så ska vi åka till IKEA och kolla på lite möbler och annat smått och gott till vårt nya hem.

Åka till någon barnvagnsbutik gör vi kanske också, vi har en del krav på framtida vagn till huvudpersonen så det gäller väl att kolla runt ordentligt :)

Jag vill ha en trehjulig vagn med svängbart framhjul och jag vill att man ska kunna ha barnet vänt mot sig både i liggdel och sittdel. Daniel vill helst att det ska vara punkteringsfria hjul... Har tittat runt på rätt många vagnar men någon av oss får nog släppa kraven för det verkar inte finnas någon med alla våra krav...

Denna är den vi hittat som närmast passar oss... Men endå inte...


Den ska ju även passa bra att ha på båten och vara mycket lätt att fälla ihop av samma anledning...


Men barnfri helg alltså... skulle inte förvåna mig om vi däckar i soffan redan vid nio och inte alls njuter av att bara vara två... Det är inte ofta vi har kvällar ihop då Daniel jobbar kväll/natt och innan jobbade vi ofta om varandra så att vi inte sågs ibland på flera dagar...

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Tjenatjena, hoppas allt är bra?

Jag hade än en gång tänkt styra upp en liten frågestund i min blogg, eftersom det var så länge sedan sist. Kika hemskt gärna in och läs/skumma igenom, har du någon fråga får du väldigt gärna dumpa den i detta inlägg: http://saabiina.blogg.se/2010/october/29-oktober-10-sadarjajajjaja.htmltack på förhand och ha en fortsatt trevlig helg :)

/ Sabina

2010-10-29 @ 14:34:41
URL: http://saabiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0