Magi

Ännu en dag med mycket lite ont i fogarna =D Knappt så jag vågar skriva det...
Tänkte ju att det var en engångsföreteelse igår men idag är det likadant...

Så otroligt härligt och jag har haft en helt annan energi i huvudet. Däremot har jag nog träningsvärk för så mycket som jag kan röra mig nu har jag ju inte rört mig på länge :)

Känns rätt kul, för hur ofta har man blivit glad av att kunna följa med och slänga sorteringen ;) Det kunde jag idag för första gången på väldigt länge.

Och sen hängde jag med och storhandlade vilket jag bestämt att jag inte skulel göra för att det inte är värt smärtan. Brukar annars komma knappt halvvägs in i affären och sen lida mig genom resten. Idag kom vi ända fram till kassorna utan problem. Då fick jag blodtrycksfall så inte ens då krånglade fogarna :)

Sen ägnade jag resten av eftermiddagen åt att laga mat!


Efter att ha läst om foglossning så finns det egentligen två teorier om hur det kan ha försvunnit så plötsligt (och kanske väldigt tillfälligt).
Den ena teorin är att bebisen kommer åt en nerv som bryter smärtsignalerna till hjärnan.
Den andra teorin är att bebisen fixerat sig. Det kan dem göra redan innan vecka 30 till och med, även om det är vanligare senare i graviditeten. Sjukgymnasten sa redan från början att jag antagligen skulle märka skillnad på foglossningen när bebisen fixerade sig.

Ska till barnmorskan på måndag så vi får väl se då vad hon säger :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0