Tecken från ovan ;)

Godmorgon!
Här blev det samma som igår, jag lyckades aldrig somna om efter att Daniel lagt sig och när jag vänt mig sisådär 10 gånger och till slut låg med öppna ögon och tittade i taket så kände jag att jag lika gärna kunde gå upp :)

Fogarna (eller rättare sagt högerfogen) är sådär idag. Säg den lycka som varar för alltid hehe... Daniel sa att jag skulle vila massor för jag var så glad när jag inte hade ont så han ville att jag skulle få fler sånna dagar :)
Nu sitter jag med tensen på, då har jag inte ont alls... Helt mysko känns det i huden där jag brukar ha tensen. Den är ju bedövande så jag har typ ingen känsel på ett område i ländryggen...

Idag ska jag sy hade jag tänkt. Ni vet det där tyget som var helt borta?! Det har legat i sovrummet i säkert en vecka, uppe på en hylla. Jag letade överallt igår efter det men hittade inte det. Mina misstankar gick ju till Daniel så när han kom hem imorse fick han också leta lite.

Det läskiga är att igår när jag letat som en galning, så satte jag mig vid datorn. Då gick plötsligt min skrivare igång bara sådär. Den brummade och hade sig och betedde sig allmänt knäppt. Och var hittar Daniel tyget idag? Jo, på skrivaren :S

Tecken från ovan ;)

(Och det är inte jag som lagt tyget där, men tydligen inte Daniel heller :P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0