Trevlig dag på stan

Jag mötte upp min mamma idag på stan som kom med bussen från Skåne. Solen sken underbart och kallt var det...
Vi började med en fika och sen gick vi vidare till HM där jag fick ett linne och en ny tröja =)

Jag skulle egentligen till sjukgymnasten imorgon men sjukgymnasten ville hellre att jag kom idag då hon hade mer tid. Så innan jag skulle dit åt vi kinabuffé. Jättegott som vanligt, man blir proppmätt när man kan plocka lite av varje =) Min favorit är biff med bambuskott och räkchips!!

Sen satt jag och sjukgymnasten och pratade i en timme om hur allt gick, hur kroppen mådde och vad jag bör/inte bör göra. Egentligen kom hon inte fram till något nytt angående vad jag bör/inte bör göra. Jag gör det jag ska, alltså vila så mycket jag bara kan... Hon gjorde en liten undersökning av kroppen (liten därför att hon inte vill påfresta den) och hon sa att jag är mycket påverkad i mina fogar.

Vi pratade också om att jag börjar känna mig nere pågrund av värk och den värdelöshet jag känner och hon sa att det inte alls var konstigt. Man kan bli deppig av värk om den sitter i länge. Jag skulle försöka hitta aktiviteter som kroppen klarar men som piggar upp mig... Och varje kväll ska jag skriva upp det som varit bra med dagen...
Hon sa samma som Daniel, att jag inte alls är värdelös utan faktiskt gör en av livets största uppgifter just nu; jag bär på ett barn! Och det är väl så jag får tänka, fastän jag känner mig så kass när jag inte kan hjälpa till med något...

I övrigt ska jag fortsätta behandla med tens, ligga på spikmattan, ta varma bad och vila vila vila!!!


Efter sjukgymnastbesöket åkte vi hem till oss och där höll Daniel på att diska =) Vi tog en fika och visade vagnen och lite bebiskläder. Sen var det dags för mamma att åka igen... Men det var trevligt att du kom =)
Vi ses nästa helg igen för då har jag kalas =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0