27 juli - Arg Mille

Idag  ställde vi klockan för att komma ifrån Gluppö i lagom tid. Vi har ju lagt på oss rutiner att sova ganska länge under semestern så ska vi upp innan 9 får vi ställa klockan ;)
Vi har som sagt en lyxbebis som somnar vid 22 på kvällen, sen ger vi en flaska när vi lägger oss och sen sover han runt 5-7 timmar, får en flaska och sen sover 4 timmar till :)

Vi hade som mål att lämna Gluppö senast klockan 10. När vi kom därifrån var klockan 9.58 :P

Vi hade slut på både läsk, öl och mjölk så ett stopp i Grebbestad var inplanerat. En jättefin dag idag med med strålande sol. Havet låg verkligen helt stilla.

Milton sov korta tupplurar lite då och då.

Sen blev han hungrig när det inte riktigt var lägligt för en av oss att mata så då fick vi ta till en annan metod ;) Men han var lika nöjd för det :)


Efter shopping och glassätande gick jag och duschade.
När jag kom tillbaka till båten var Milton så arg och ledsen. Stackarn var helt röd i ansiktet och tårarna hade gjort kinderna helt blöta. Daniel hade provat allt men inget funkade. Milton klöktes och hostade och fick knappt luft så mycket han skrek. Hes blev han också.

Vi fick i han lite mat men det var inte det han ville heller. Vi la honom i skuggan uppe i sittbrunnen och då blev han äntligen lugn. Vi har märkt att han är mycket ledsnare nere i båten än uppe på båten. Han blir bortskämd med mycket frisk luft nu, vilket i och för sig är väldigt bra, men undrar hur det blir hemma sen´. Bo på balkongen ;)

Från Grebbestad tog vi oss sen en pyttesträcka till Pinnö, en naturhamn. Fortfarande fint väder och det ser ut att hålla i sig över en vecka till. Hoppas hoppas!!!
Milton fick ett nytt utbrott även här. tröstlös och inget hjälper. undrar om han varit för varmt? Vi vet sen innan att han inte gillar att vara varm men vi tyckte vi skyddade honom från värmen idag.

Han sover dåligt idag också. Svårt att komma till ro, jag måste ha honom i famnen, och när han äntligen somnar så sover han bara 10 minuter, sen vaknar han igen.

Nu är klockan snart 23 och lugnet har lagt sig här på Pinnö. Mörkret faller och Milton har äntligen somnat.
Vi ska nu spela yatzy. Brukar spela tills Daniel lyckas vinna ;) Blir väl om nån timme hehe :P

Godnatt! Imorgon ska vi sola och bada och utforska ön. Förhoppningsvis har lillkillen en bra dag och strålar som vanligt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0