Badhuset

Godkväll!

Jag är totalt slut i kroppen. Vi åkte till Åbybadet idag och av bad brukar jag vanligtvis bli trött, så nu är det katastrof :P
Vill bara lägga mig ner så jag ska faktiskt lägga mig snart, får ligga och läsa en stund :)

På Åbybadet har dem en varmvattensbassäng som är jättego för mig att ligga i. Tyngdlösheten i kroppen gör ju att den inte påfrestas. Tyvärr skulle det vara babysim där idag så vi hann bara vara i den bassängen 20 min. När Daniel och Julia gick till 50-metersbassängen och simmade så satte jag mig i en solstol vid bubbelpoolerna och bara lutade mig tillbaka och slappade. Skönt med miljöombyte ibland :)

En mamma satt i bubbelpoolen med en bebis som fullkomligt älskade att bada. Han klappade händerna och räckte ut tungan :)

Längtar tills vi kan åka dit med vår lille kille. Han ska vänjas vid vatten eftersom vi seglar. Skulle han ramla i havet så bör han inte vara rädd för vatten iallafall... Det lär ju dröja några år innan han ramlar i vattnet eftersom han inte kan gå detta året och nästa år kommer vi nog få ha sele på honom. Men har dem bara flytväst på sig så är det ju bara kul att få bada lite ;) Julia har ramlat ner från en brygga för några år sen... Shit happens :)

Efter badet åkte vi snabbt hem och käkade lite korv och makaroner. Sen åkte vi och lämnade Julia. 20 mil spenderades i bilen och det hann bli mörkt innan vi kom hem igen... Då gick Daniel och la sig för att sova en timme då han ska hoppa in och jobba extra inatt. Jag fixade middag sålänge.

Detta bjöds han på när han kom upp


Potatisklyftor med bearnaisesås, stekt kyckling med ost och tomat, sparris och grönsaker.

Middagen fick mycket bra betyg. Han sa att han kunde äta minst lika mycket till, men inte för att han var hungrig utan för att det var så himla gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0