Dagtid

Daniels arbetsledare ringde hit för en stund sen och kom väl med både bra och dåliga nyheter.
De dåliga var väl till en början att hans jobbavdelning ska sluta med nattpass.
Den bra nyheten var att dem fixat ett nytt jobb åt honom :) Men detta skulle då vara dagtid så både dem och han ville att det skulle diskuteras med mig först så han skulle återkomma med besked.

Så nu har vi suttit här och pratat om det och kommit fram till att han absolut ska ta chansen på detta jobbet (inom samma"företag"). Han får en annan form av tjänst då han varit på utbildning för ett tag sen. Jag har aldrig berättat vad han jobbar med och lär väl försöka undvika det nu också för att slippa problem :) På jobb är han på jobb men hemma vill jag bara att han är personen Daniel och inte förknippas med jobb :)

Fördelar med nya jobbet; vi får samma dygnsrytmen, jag får sällskap varje kväll, han kommer jobba i Göteborg och kan då cykla då och då (bensinräkningarna kommer minska) och så småningom kommer lillen kunna vara ledig minst 2 dagar i veckan då Daniel inte behöver sova halva dagarna.
Några nackdelar kom vi inte på mer än att han nog kommer vara grinig första veckan han ska vända dygnet helt, och framförallt behöva gå upp klockan 5 varje dag :P

Spännande detta! 1 maj ska han börja där så det är några veckor kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0