Kalasdax

Det är en riktig sommardag ute, om man bara tittar på himlen :) Solen skiner från en klarblå himmel! Men det blåser hårt och snön ligger fortfarande kvar på sina ställen, så ännu har jag inte mycket vårkänslor. Hoppas snön försvinner helt snart och det börjar bli lite värme :)

Idag är det kalasdax här... Vi ska käka lite frukost sen ska vi fixa med maten och tårtorna och dukning och allt det där :) Ska bli jättekul... Min familj är nog på väg just nu från Skåne...

Däremot blev det ingen Juliahelg så vi blir inte 14 personer utan 13 som det ser ut nu. Julia är sjuk i feber och halsont så för både hennes och min skull tyckte hennes mamma att det var bättre att hon låg kvar hemma. Det blir ju inget kul för henne att hämtas där sjuk, åka 10 mil hit, för att bäddas ner i sängen här för att sen åka 10 mil hem på söndag. Så Daniel ska åka upp i veckan och hitta på nått kul med henne istället :) Mina föräldrar tyckte det var trist att hon inte kommer, dem har inte träffat henne sen i julas... Men dem får ju träffa mig och det måste ju klå allt ;) *haha*


Igår höll vi på med förberedelser nästan hela dagen så jag hade ingen tid för datorn alls :) Daniel har varit ledig hela veckan så jag är sysselsatt med annat. Det är när han jobbar det blir mycket datortid, det blir lite sällskap när man sitter på msn och så.

Igår var jag iallafall också hos läkaren. I typ 5 minuter. På den korta stunden hann hon fixa ett recept på alvedon till mig samt ett intyg på att jag får hyra rullstol om jag kommer behöva det. Jag hoppas verkligen att jag fortsätter vara bättre, men vågar inte tro på det till hundra procent. Det kan vända över en natt och det är jag beredd på. Jag njuter sålänge det varar :)

Nu ska jag fixa frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0