Julstäda

Här sitter jag, ensam uppe, men med babyjoller från sovrummet som sällskap ;)

Vi la oss kl 23 igårkväll, Mille vaknade inte förrän 3.30 för en flaska, somnade om direkt. När jag vaknade 8.30 blev jag helt chockad att Mille fortfarande sov. Jag smög upp, kan vara skönt att få några minuters lug innan allt drar igång. Fick minsann en hel timme, det är först nu som det hörs prat innifrån sovrummet. Vilken unge, ska det vända nu tro :)

Idag ska jag julstäda. Igår drog vi fram alla Miltons gamla kläder och fotade och la ut på nätet. Verkar som att jag har ruskig tur att en enda köpare slår till på allt :) Jag hoppas verkligen att det blir så för då slipper man paketera i olika småpaket eller eventuellt vänta på en massa olika personer som ska komma hit och hämta. Enkelt att packa ner allt i en enda kartong och skicka iväg...

Som sagt så ska jag även julstäda. Vad betyder det då? Ja, det vet jag inte riktigt än. Milton får nog vara med och bestämma på ett hörn också, då det är han som bestämmer hur mycket tid jag kan lägga på städning :P Men min tanke är iallafall att det ska vara tipptopp-rent här i slutet av helgen. Tanken är god iallafall :)

Nu får jag nog gå in och plocka upp busen, som däremot har verkat somna om nu när jag lyssnar efter? :O

Förresten, finns det någon kunnig här. Milton dras med en äcklig hosta, på dagen hostar han ibland tills han kräker, på natten hostar han tills han väcks. Gör man verkligen ingenting åt babyhosta? Så här kan han ju inte ha det, stackarn. Läkaren säger bara att lungorna låter fint, men halsen är röd. Men något mer måste vi väl kunna göra för att hjälpa honom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0