Shopping och förödelse

Milton väckte oss innan klockan ringde idag, men vi låg kvar och snackade ett tag innan vi gick upp. 

Vi hade en läkartid för Milles envisa förkylning. Doktorn berömde honom massor när han satt helt still när hon gjorde diverse undersökningar såsom lyssnade på lungor, kolla öron och i halsen. Han accepterar det mesta faktiskt. Tålig kille. Öronen var bra, halsen var röd och lungorna var slemmiga men det var inte trångt för honom att andas.

Han fick andas in adrenalin från en tub under 1 minut, satt helt stilla och bara andades. Fantastiskt duktigt. Efter det lät han inte supermycket bättre men han hostade upp en del slem iallafall och det var ju bra. Sänkan tog dem men den var normal, så det är virus han har och inte bakterier. Också bra.
Hostmedicin fick vi utskrivet samt en uppmaning att komma tillbaka om det inte gått över om en månad (!!!) :O Det hoppas vi verkligen...



Under Miltons första sovstund körde vi en runda och sen var tanken att han skulle fortsätta sova när vi la över honom i vagnen då vi var på ett köpcenter. Men icke sa nicke (eller snarare Milton), sova skulle han då inte göra :) Men han låg i vagnen och var nöjd iallafall. Och fick en bil också :) Som försenad 6-månaderspresent/duktig-hos-doktorn-present. Han har inte haft en enda leksaksbil förrän nu, det var på tiden :) Nu slipper han sitta och banka med mjukdjur och klossar, nu har han en bil ;)

En massa shopping har det blivit idag, bland annat en onepiece till Mille som visst var alldeles för stor så vi måste åka och byta den imorgon. Vi tog en i stl 80 då han har 74 i sina andra och dem sitter bra. Men detta var en annan modell som satt riktigt pösigt så det såg ut som vi satt på honom en hood från Daniels garderob :P

Hem och äta lucnh sen ut igen. Då sov Mille äntligen lite längre i bilen. Vi åkte ner till Björlanda igen för att titta på förödelsen i dagsljus. Det var inte vackert överallt där nere. Pressenningar som hängde i slamsor, brutna ställningar osv. Värst hade båtvarvet drabbas. Det rä en stor byggnad, men tydligen hade portarna tryckts in av blåsten och sen när vinden strömmade in for taket av. Hela byggnaden var misshandlad såg det ut som och rutorna var krossade. Jobbigt! Mycket att reparera.
Vår båt stod fortfarande bra...

Sen blev det storhandling och byte av en body. Kommer ni ihåg den fina bodyn Mille hade när vi  var iväg på bröllop?


Vi tvättade den en gång sen hade nästan all färg på slipsen och bodyn försvunnit. Den såg skittråkig ut så vi ville inte använda den mer. Hon i kassan förstod direkt vad vi menade, hon tyckte också den blivit ful. Så vi fick gå ner på barnavdelningen och välja något nytt :) Så det gjorde vi, dem kläderna ska han ha på julbordpå Sofiero på lördag :)

Storhandlat har vi gjort också. En riktig shoppingdag helt enkelt...

Nu sitter jag här och Daniel ligger och snarkar bredvid Milton :P Inte lätt att natta ett barn minsann haha... Jag tror Daniel somnade före Milton :P
Jag ska också hoppa ner i sängen nu. Imorgon väntar nya äventyr. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0