Tuffing

Så här tuff var putte igår.

Min utomordentliga hjälpreda när jag städar. Han slickar av alla kontakter så dem skiner, han drar fram allt damm under databordet, saglar på golvet och sen ålar över stället så att det blir rent, drar ner papper som han tycker att jag ska sortera och klättrar på dammsugaren så att jag inte ska glömma att dammsuga! ;)





Idag när jag satte honom på golvet började han krypa direkt, så nu har verkligen den där spärren släppt. Han har ju gungat massor på händer och knän ett tag men nu har han fattat galoppen :)

Det är storm ute så vi håller oss verkligen inomhus. Var ute igårkväll och kollade båten. Allt såg bra ut med vår båt, men vattenståndet var riktigt högt, säkert en meter över över normalt. En båt som låg ute vid en brygga låg verkligen inte bra till. Daniel gick ut och tittade till den men ägarna verkade också veta om problemet för dem hade hängt massor med fendrar i fören.

Idag har städningen fortsatt. Vi tog fram alla julgrejor igår så nu är hela matbordet fullt av tomtar :D Jag har städat i vårt sovrum och fixat klart med Milles kläder samt vattnat blommor och städat badrummet...

Blommorna står och fräschar till sig just nu :)




Vår bortskämda lilla unge har mycket mer kläder än vad vi kan använda. Jag "hoppas" att han stannar i växten lite så att vi hinner använda allt :P Han stod ju stilla på kurvan ganska länge innan så vi hann köpa på oss mycket i storlek 68, men sen vi började med specialmaten till honom har han ju tagit igen all vikt och längd så nu har han snabbt hoppat upp på 74. Men rätt många plagg kan han ha i 68 fortfarande, men inte länge till. Han är 70 cm lång nu.
Missförstå mig rätt, jag vill såklart att han växer som han ska, men jag hoppas vi hinner använda alla fina kläder. Dessutom har han nu för första gången allak läder i byrån. Vi har haft kläder på två olika ställen innan vilket bara har varit förvirrande och en del plagg har glömts bort. Men nu har jag gjort fint i byrån :)

Tröjor, skjortor och fleece och allt man kan tänkas ha på överkroppen.


Byxor, pyjamaser och sparkdräkter



Sen vet jag inte om jag vågar berätta men jag gjorde nått vansinnigt korkat och pinsamt nyss :P
Jag skulle sätta i sån gelé i toaletten ni vet, som gör att det luktar gott... Man ska trycka ut en geléklump ur ett rör. Det kan inte vara så svårt tänkte jag. Börja trycka men ingen blå massa kommer ut i toaletten. Plötsligt känner jag att hela handen blir full av gelé. Då har jag hållt röret på fel håll :P
Lyckades till slut få till en riktigt ful liten utsmetad röra i toaletten. Den luktar säkert gott men jag tror att Daniel får göra om det.
Mina händer luktar bara toalettgelé nu :P Lagom kul ju...

Jag fick lägga till två punkter på min lista så nu har jag gjort 38/80 punkter :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0