Fullt upp

Här började dagen 7.30. Är det lillkillens nya vaknatid tro? Helt okej tid får jag tycka. Då är det jag som får anpassa när jag lägger mig bara.
Just nu ligger han och "pratar" som bara den i sitt babygym. och innan fick han till bokstaven D när han sa "ada" och det för nog första gången. Iallafall första gången som jag reagerat på det.

Frukosten ligger i magen. Omelett och smothie. Mätt som en plätt. Men imorgon måste jag ha något annat än omelett, förändring förnöjer :)

Milton fick äta med vällingpipen idag när han åt frukost. det gick ju ner i magen snabbare, vilket vi tänkte vore bra då han ej suger in så mycket luft. Dock så kräktes han efteråt men vi vet inte om det var pipens fel eller att jag lyfte honom lite konstigt. Kanske spände han till magen hårt så att det kom upp. Vi provar med samma pip några gånger till. Vi för dagbok nu på hur mycket han äter och vid vilken tid samt hur mycket han kräkte på en skala. Både igår och i förrgår var det så gott som helt kräkfritt och det är ju bra :)

Snart ska vi ut på lite ärende och i eftermiddag ska vi på kalas hos Daniels bror :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0