11,5 km i skogen

Nu har jag äntligen tid att lägga text till dessa bilder. Var iväg hela dagen igår.

I tisdags när vi var i Skatås och promenerade 8 km så blev vi nyfikna på den vandringsled som kallades "Runt Stora Delsjön". Så i torsdags packade vi en väska med mat till Mille och vatten till oss och så åkte vi återigen till Skatås.
Det stod att rundan skulle vara 7,5 km. Lagom tyckte vi... Men vi tänkte inte på att det var en liten bit att gå innan man kom till starten ;)

Milton sov första delen av rundan.


Det ser så himla harmoniskt ut när han sover. Man smälter liksom!




Det var en otroligt mysig runda på relativt smala stigar. Men tillräckligt breda för att lätt manövrera vagnen. Vi såg stora jättesvampar, små pyttesvampar, ekorrar, en orm, röda höstlöv och gröna sommarlöv. Härlig tid att vara i skogen för det är så blandade färger...
Vi gick på bryggor, i sugande uppförbackar, i branta nerförsbackar, några trappor, på spångar och upp för backar som man inte ens kan tänka sig hur branta dem är.

Här en flytbrygga över en del av sjön.


Tuffingen vaknade!




Jag i solen. Sätter upp håret på bilden, därav den märkliga posen ;)


En spång över ett jätteträsk. Här var det väldigt fina färger...




Vår alldeles egna lilla kartläsare. Han blev nästan lite arg om vi tog kartan ifrån honom.



Till slut blev det ju tråkigt att bara ligga i babyskyddet. Det enda som dög var att få stå upp och titta ut på stigen :) Jättenöjd var han. Hängde neråt och tittade på marken och när man kallade på honom tittade han upp med världens leende!


Sammanlagt blev det en runda på 11,5 km :) Lite mer än dem 7,5 vi trodde från början. Vi la ju bara på parkeringspengar för två timmar. Vi var borta i 3,5 timme. Vi stannade för Mille-matpaus en gång och tog lugnt på vissa ställen för att titta på utsikten, djur och natur.

En jättemysig dag. Helt klart värt det! :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Jag ser att ni har den vagnen vi vill ha i framtiden (om inget annat kommer fram o verkar bättre).. Hur funkar vagnen i terräng? Är den stabil och sådär? Har bara kört runt med den i affären :) Svara gärna till min mail eftersom jag alltid glömmer av o gå och kika i gamla inlägg :)



(Jätte fin son ni fick!)



// Hanna från Halland

2011-09-30 @ 10:45:59
Postat av: Therese

Har följt din blogg ett tag men aldrig kommenterat, såg den på Familjeliv =)



Måste fråga vart ni har promenerat? Ser ut å va jätteroliga stigar å broar!

2011-09-30 @ 17:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0