Dagens träning!

Det blev inte som jag tänkt idag men ändå bättre än förväntat! Under tiden brödet jäste imorse (regnet försvann) blev det en powerwalk. 3,35 km på 27:30 min. Det är jag väldigt nöjd med.Har ju trots allt barnvagn med också.
Sen cyklade jag på möte på Arbetsförmedlingen och efter det tog jag en lång omväg hem och cyklade så fort det gick. Med tanke på alla rödljus och korsningar som finns i Göteborg är det inte lätt att få en superbra tid. Man får ju stanna hela tiden. Men det blev iallafall 6,05 km på 19:04 min.
 
Resten av dagen har vi spenderat hemma. Inte gjort alls mycket faktiskt. Milton har varit rätt gnällig, antingen är det någon separationsfasgrej eller kanske någon tand på gång. Gissar på tand för så här har han varit senaste gångerna innan det spruckit igenom.
 
Tanken var att jag skulle jogga en runda ikväll. Men de andra träniungspassen idag satte sina spår i ryggen på mig :( Jädra fogar till att krångla fortfarande. Det blev istället 5 minuter plankan som avslutning på denna dag.
 
Och så trött som jag är så bör jag lägga mig snart. Unge herren har de två senaste dagarna tyckt att sovmorgon är överskattat! ;)
 
Bilder från igår när jag och Mille var ute på kvällspromenad i solen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0