Dyr i drift ;)

Satt och klickade hem Miltons vintermundering häromkvällen! Längtar tills vi får hem det och kan prova det :)

Han blir en reklampelare för Didrikson denna vinter haha :P Den blå overallen är inte exakt den vi köpt, men jag hittade ingen bild på den :/ Den vi har köpt är mörkblå upptil och har ljusare blå partier på benen och så inget ludd på luvan.
Det blev storlek 80 på båda så vi får hoppas de håller i storlek hela vintern. Didrikson är ju så stora i storleken. Hans vår/höst-jacka är i storlek 90 och han drunknar ju i den. Inte lätt att leka då inte.
Vinterskor blev Viking play goretex i storlek 22. Tror att vi får köpa ett par större också för han fötterna växer nog en del till inom ett halvår.


Jag som jobbat mycket på förskola rekomenderar er alla med småbarn att köpa vintervantar som man kan knäppa upp ända ner till handen. De röda på bilden är såna. Allt detta trycka-på-trånga-vantar-på-små-sköra-händer är jobbigt både för vuxen och liten när de åkt av för tionde gången. Dessa vantar gör det mycket lättare och man slipper trycka och hålla på.

Nu har vi kvar att köpa stickade tumvantar och ett par vinterskor till, sen ska nog gossen vara både torr och varm hela vintern :)

Känns dock vemodigt att prata vinter idag när det är närmre 25 grader ute. Varför kom inte denna värmen på vår semester istället ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0