Tack kära Försäkringskassan!

Kära Försäkringskassan!
 
Vi har nu känt varandra i 22 månader. Jag vill härmed tacka er för att ni hållt mig sysselsatt under min graviditet och mammaledighet. Tack för att jag fått hålla på och kopiera om alla papper fyra gånger för att ni slarvat bort dem. Jag har ändå inte haft något annat att göra.
Tack också för alla timmar jag suttit i telefonkö till er, jag älskar den musik ni spelar under väntetiden.
Jag vill även tacka all personal jag fått prata med, och det är många. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni har varit så fantastiska med att komma med diverse förvirrande och felaktiga svar och satt mig i ännu mer pappersarbete.
Tack också för att vi fick åka hem för tidigt från vår semester för att ni klantat till det förra veckan och jag inte fick några pengar. Vi hade ändå så dåligt väder, så det gjorde inget att vi behövde åka hem och sällskapa er.
Ett sista tack för att ni strulat varenda jävla månad med utbetalningarna, det är nyttigt att leva på sista hundringen ytterligare en vecka. Det gör vi så gärna!!
 
Jag hoppas att det dröjer länge tills vi ses nästa gång. Jag hoppas då att ni läst igenom er regelbok några gånger och inte begär att jag ska kunna alla svar när ni inte kan några!
Tack för mig!       /Hanna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0